2013’TEN BUGÜNE UYDU VE TEKNOLOJÝNÝN BULUÞMA NOKTASI
Bilgilendirme : Bu konu 4141 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Jolicloud Chrome OS a Rakip!!!
http://www.technologtr.com/sites/default/files/styles/sayfa_resim/public/jolicloud.jpg?itok=qzTUgvXsJolicloud - O bir alternatif...
Son zamanlarda iþletim sistemlerinin gittikçe daha deðiþik þekillere bürünmesini ve son kullanýcýya farklý yollardan eriþmeye çalýþmasýný görüyoruz. Emin olduðum bir konu var ki birkaç yýl içinde bildiðimiz “makinene kur her þeyi ondan çalýþtýrâ€� sistemi
Bu konu 6716 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Jolicloud Linux iþletim sistemi
6716 Reviews
-
Uye No : 3711
Jolicloud Linux iþletim sistemi

Jolicloud - O bir alternatif...
Son zamanlarda iþletim sistemlerinin gittikçe daha deðiþik þekillere bürünmesini ve son kullanýcýya farklý yollardan eriþmeye çalýþmasýný görüyoruz. Emin olduðum bir konu var ki birkaç yýl içinde bildiðimiz “makinene kur her þeyi ondan çalýþtýrâ€� sistemi yerini daha farklý þekillere býrakacak.
Jolicloud - Kurulum ekraný...
Chrome OS bu deðiþimin öncülüðünü yapsa da daha resmi çýkýþý duyurulmadan alternatifleri piyasada boy göstermeye baþladý. En yakýn rakibi ise Jolicloud! 600 mb lýk bir paket halinde ve bedava olarak daðýtýlan bu sistemin hedefi daha efektif ve iþletim sistemi yükünden kurtulmuþ hýzlý netbooklar yaratmak. Bu idealist yaklaþým ne denli baþarýlý olur ve nedenli Google gibi bir devin karþýsýnda durabilir onu zaman gösterecek ama denemeye deðer.
Jolicloud - Uygulamalar gün geçtikçe çoðalmakta...
Linux tabanlý bir sistem olan Jolicloud 2.6.32.4 Kernel üzerine kurulmuþ X.org 1.6.0 Xserver ve Gnome 2.24.0 arayüze sahip Firefox 3.5.3 (XULRunner 1.9.1.3) ve Prism 1.0b2 (XULRunner 1.9.1.3) gibi kuvvetli browserlarla kuvvetlenen sistemin desteklediði medyalar ise;
SES
- MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
- AAC (Advanced Audio Coding)
- WMA (Windows Media Audio)
- FLAC (Free Lossless Audio Codec)
- Ogg Vorbis
- WAV
- AIFF (Audio Interchange File Format)
RESÝM
DÖKÜMAN
- DOC, RTF, ODT, SXW
- PDF
- XLS, ODS
- PPT, PPS
ARÞÝV DOSYALARI
- 7zip (.7z)
- Ace (.ace)
- Rar (.rar)
- GNU Tar (.tar)
- GNU Tar GZ (.tar.gz .tgz)
- GNU Tar bzip2 (.tar.bz2)
- GNU Tar Compress (.tar.Z)
- Zip (.zip)
VÝDEO
- Codecs supported: DivX, Xvid, MPEG4, H.264, WMV9
- File formats: MPG, AVI, MP4, WMV, DivX, MKV, OGM
- HD 720p supported with GMA500

Jolicloud - Piyasada alternatifleri görmek umut verici
Beleþ bir daðýtým olan jolicloud u direk bu adresten indirebilir sitemizden izleyemiyorsanýz bu adresten tanýtým videosunu izleyebilir buradansa sitesine ulaþabilirsiniz...
Not..ALINTIDIR..Amaç paylaþmaktýr.
Düþük sistemli;Tablet,Notebook ve bilgisayarlarda,kurulan ve Ýnternet üzerinde çalýþan bir iþletim sistemidir.Çok seridir.Bilgisayarý yormaz.Ýçindeki proðramlarla Windows yazýlýmlarýný tanýyarak çalýþtýrýr.Android benzeri sekmeleri vardýr.Denemede fayda var.USB içinde kurularak,çöken bilgisayarlardan veri kurtarma görevini yapar.Ýkinci bir iþletim sistemi olarak windowsun yanýnda kurulabilir.Þu anda,oðlumun bir köþeye attýgý acer notebookta þahane çalýþmaktadýr.
Ýndirme Linki..:
http://www.filewatcher.com/m/Joli-OS...1906048-0.html
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)